Nieuws

Online boekhouden, gemakkelijk en overzichtelijk

Als ondernemer wil je graag op de hoogte blijven van het reilen en zeilen van jouw onderneming. Online boekhouden biedt de mogelijkheid om waar ook ter wereld inzage te krijgen in bijvoorbeeld nog openstaande facturen of de gerealiseerde omzet. Dit kan zelfs met behulp van een app op jouw smartphone of tablet.

Wat is er nog fijner dan op elk gewenst moment even checken of een factuur al voldaan is? Of wat is momenteel mijn gerealiseerde omzet of resultaat? Nog snel even een factuur mailen? Dit en nog veel meer is mogelijk met Snelstart boekhoudsoftware. Uiteraard kan dit lokaal op een computer maar ook online en zelfs met de gratis Snelstart app.

Online boekhouden biedt meer mogelijkheden, naast facturen versturen is het ook mogelijk om dagelijks de bankmutaties automatisch te laten inlezen en verwerken. Zelfs het verwerken van inkoopfacturen en bonnetjes kan geheel automatisch verwerkt worden. Digitaal ontvangen facturen kunnen verstuurd worden naar een speciaal emailadres, facturen per post en bonnetjes kunnen ingescand worden en naar hetzelfde emailadres verstuurd worden. Na verzending worden de facturen verwerkt en automatisch ingelezen in Snelstart. Dit scheelt enorm veel tijd, tijd die veel beter besteedt kan worden aan ondernemen.

Een geruststellende gedachte, wij kunnen 'meekijken' en waar nodig correcties maken. Periodiek btw aangiftes verzorgen of door ons eerst laten controleren? Geen probleem. Geef maar aan wat u zelf wil doen en wat u liever laat uitbesteden. Nieuwsgierig? Neem vrijblijvend contact op en wie weet gaat u binnenkort ook online.

Nuttige tips en nieuws ontvangen?