Zakelijke informatie

Snelstart Software

De boekhouding doen wij met behulp van Snelstart software. Een zeer gebruikersvriendelijk pakket met heel veel mogelijkheden. Als klanten besluiten om zelf de administratie in te boeken dan kunen wij dit pakket van harte aanbevelen.

Ook qua prijs is het zeer aantrekkelijk, voor startende ondernemingen zelfs met hoge korting. Voor meer informatie hierover kun je terecht op www.snelstart.nl. Natuurlijk is het handig om met hetzelfde pakket te werken, denk aan het maken van een kopie van de administratie die door ons rechtstreeks kan worden ingelezen en na de eventuele correcties weer kan worden teruggeplaatst. Klanten die met een ander pakket werken kunnen de administratie cq. uitdraaien, natuurlijk gewoon op papier aanleveren.

Uiteraard heb je de groep ondernemers die zo druk zijn dat ze liever alles uitbesteden. Ook dat is geen probleem, aanleveren kan eventueel in een schoenendoos of gesorteerd in ordners. Wij zorgen er dan voor dat de administratie wordt ingeboekt.

Het is met Snelstart ook mogelijk om bankafschriften automatisch te laten inlezen. Dit scheelt enorm veel tijd en dus extra kosten voor de klant. Alle bij- en afschrijvingen worden automatisch verwerkt. Snelstart herkent de factuurnummers en kan zo de boeking verwerken. Bijkomend voordeel is dat de administratie binnen no-time up to date is.

Maak een afspraak
0545-295021

Nuttige tips en nieuws ontvangen?